2022 Survivor All Star Ünlüler ve Gönüllüler yarışmasında bu hafta adaya kim veda etti? Bugün oynanan dokunulmazlık ve ödül oyununu hangi takım kazandı?

Türk televizyonlarının yanı sıra Dünya'da da en çok izlenen programlardan biri olan Survivor tüm hızıyla devam ediyor.

Her sene olduğu gibi bu senede Acun Ilıcalı, Survivor programına yenilikler getiriyor. Bu seneki yenilik Sürgün Adası. Bu adaya düşen yarışmacılar oyunlara katılamıyor, ödülden faydalanamıyor, adada aktivitesiz zor günler geçiriyor.

2022 Survivor All Star kadroları ve hangi kanalda saat kaçta için buradan..
2022 Survivor all star kim elendi

2022 Survivor All Star bu sene daha zor ekiple fırtına gibi girdi listelere. Reytinglerde hemen ilk sıraya oturan yarışmada ilk günden itibaren dokunulmazlık oyunu oynandı.

Cumartesi, pazar ve pazartesi günleri oynanan Dokunulmazlık oyunlarında kaybeden takım ada oylamasında bir aday çıkarıyor. 3 aday ada oylamasıyla belirleniyor 4. aday ise 3 dokunulmazlığın en az 2 tanesini kaybeden takımın performans birincisi belirliyor. Ve böylelikle toplam 4 aday eleme için halk oylamasına gidiyor.

4 aday arasında yapılan halk oylamasında en az oyu alan yarışmacı 2022 Survivor All Star yarışmasına ve hayallerine veda ediyor.

Bu hafta yarışmaya son yedekler geldi. Aşkım Burçe Tunay Survivor ünlüler takımına, Ezgi Hocaoğlu Survivor gönüllüler takımına geçti.

12-13-14 Şubat Survivor All Star dokunulmazlık oyunlarının 2 tanesini Ünlüler 1 tanesini Gönüllüler takımı kazandı. Toplamda 3 aday Survivor Gönüllülerden, 1 adayda Survivor Ünlülerden oldu.

Bu haftaki Survivor All Star eleme adayları; Aşkım Burçe Tunay (Ünlüler Takımı), Evrim Keklik, Atakan Işıktutan, Ezgi Hocaoğlu (Gönüllüler Takımı).

Sonuç 16 Şubat 2022 Çarşamba belli olacak.